L’Advisoria Boet triomfa a Girona

Les mataronines trenquen la ratxa negativa i surten de la zona de descens

Bàsquet Advisoria Boet - Murcia

L’Advisoria Boet està tenint moltes dificultats per sumar punts en aquesta temporada, fet que les ha portat a ocupar una de les dues places que a final de temporada marcaran el descens. Aquest cap de setmana, les mataronines visitaven el GEiEG, equip que disputa la primera temporada a Lliga Femenina 2, però que està tenint millors resultats que les taronges i està situat a mitja taula de la classificació. Tot i això, les dones entrenades per Jordi Vizcaíno van aconseguir tornar de Girona amb els tres punts, després d’un partit bastant fluix en general però en el qual va ser clau la regularitat mataronina. Amb aquesta cinquena victòria, l'Advisoria puja a l'11a posició i surt, de moment, de la zona de perill.

A l’inici del partit, les locals van marcar un ritme de joc alt i van ser superiors a les de Mataró, que lluitaven per mantenir-se a prop (21-13, min.10). Però al segon quart les gironines es van desinflar i l’Advisoria ho va aprofitar per retallar la diferència en el marcador, fins a arribar al descans amb un resultat igualat (27-27, min. 20).

A la represa, les dificultats de les locals per trobar cistella continuaven i les mataronines ho aprofitaven per col·locar-se per davant (34-43, min. 30). En l’últim tram, les locals van millorar en atac, però no va ser suficient per capgirar el marcador i les de Mataró van tonar a casa amb la victòria.