Derrota amarga de la UE Mataró

La remuntada del Grup Barna en l'últim quart sentencia les mataronines

Bàsquet UE Mataró - GrupBarna

El sènior femení de la UE Mataró va rebre el Grup Barna en l’últim partit de la primera volta. El matx va començar de cara per les mataronines, que es mostraven superiors sobre el parquet, aconseguint una diferència de més de 10 punts al descans (39-27, min. 20).

En el tercer quart, l’equip entrenat per Dani Pelejero seguia complicant el joc a les rivals i ampliant la distància en el marcador (52-37, min. 30). Però en l’últim quart, una remuntada espectacular de les visitants capgirava el resultat. El Grup Barna va anar retallant la diferència de mica en mica, fins a empatar en el minut 38. Quedaven només dos minuts de partit, i els nervis estaven a flor de pell. Ja en l’últim minut, Queralt Coll va entrar dos tirs lliures que les situaven per davant (61-60, min. 39), però les barcelonines no havien dit l’última i contestaven des de triple per endur-se la victòria (61-63, final).

UE Mataró 61 – 63 Grup Barna

UE Mataró: Ortiz (4), Cuní (7), Casals (11), Magriña (11), Molina (4)–cinc inicial– Coll (13), Martínez (9), Moya (2).
Parcials: 23-18, 16-9, 13-10, 9-26