El Mataró Parc Boet no pot amb l'Igualada

El primer quart complica el partit als mataronins

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

El Mataró Parc Boet va xocar d'inici amb la defensa de l'Igualada, segon classificat, que deixava els permetia sumar només 6 punts en el primer tram de partit. D'aquesta manera, el primer quart es tancava amb un avantatge visitant de 13 punts (6-19, min. 10). Els locals van reaccionar al segon quart, imposant-se en atac i reduint la diferència a només tres punts abans del descans (31-34, min. 20).

Però els d'Igualada no cedien i al tercer quart aconseguien ampliar la distància (50-58, min. 30). Els mataronins encara tenien temps per remuntar, però els visitants van mantenir el nivell certificant la victòria (70-77, final).

David Romero va ser, un cop més, el jugador més destacat del conjunt taronja, i també del partit (18 punts, 9 rebots i 27 de valoració).

Amb aquesta derrota, el Mataró Parc Boet segueix baixant posicions i se situa segon per la cua.

Mataró Parc Boet 70 - 77 Igualada

Mataró Parc Boet: Puig (4), Aza (4), Romero (18), Marinovic (11), Rubio (12) –cinc inicial– Navarro (0), Francisco (0), Castro (11).
Parcials: 6-19, 25-15, 19-24, 20-19.