La UEM Germans Homs acumula una nova derrota a Valls

Un parcial de 23 a 7 al segon quart va condemnar els mataronins

Bàsquet Mataró Feimat - Valls

La UE Mataró Germans Homs va sortir al camp amb mal peu. La pressió defensiva del Valls i el desencert mataroní concedia als locals un primer avantatge de 10 punts. Tot i això, amb un parcial de 0 a 9 abans d’acabar el quart, els de Mataró retallaven distàncies (14-12, min. 10). El segon quart, però, marcaria el desenllaç del partit. Els unionistes no trobaven la cistella i el Valls marcava el ritme de joc, ampliant de mica en mica la diferència en l’electrònic. El Mataró estava fora de partit i a la mitja part, l’avantatge local ja era de gairebé 20 punts (37-19, min. 20).

A la represa, el Valls seguia ampliant el marcador (56-34, min. 30) i la victòria semblava decantar-se clarament cap als locals. La reacció dels mataronins va arribar a l’últim quart, durant el qual van anotar 23 punts. Quan faltaven 5 minuts pel final, la UEM aconseguia retallar la diferència fins als 9 punts, però seria massa tard per capgirar el marcador. El Valls va saber mantenir l’avantatge i va endur-se la victòria (67-57, final).

Valls 67 – 57 UEM Germans Homs

UEM Germans Homs: Solé (4), Cabrera (16), Ariño (3), Touré (9), Traver (3) –cinc inicial– Viñallonga (7), Rodríguez (0), Ventura (0), Torres (2), Cánovas (4).
Parcials: 14-12, 23-7, 19-15, 11-23.