El Mataró Parc Boet torna a perdre i se situa tercer per la cua

Els mataronins han jugat un partit menys, que se celebrarà aquest dimecres a Arenys

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

El Martinenc no és un rival fàcil, i així ho van demostrar des d'inici. En el primer quart, l'ofensiva local va passar per sobre els mataronins amb 31 punts, però els homes entrenats per Alberto Peña miraven de seguir-los de prop (31-23, min. 10). Al segon quart, els visitants van poder frenar els del Guinardó i retallar la diferència en el marcador (42-39, min. 20).

A la represa, el Martinenc va sortir de nou decidit a donar-ho tot, mentre que els de Mataró tenien dificultats per encistellar. Tornava a augmentar la distància entre els dos equips, posant contra les cordes els mataronins (72-53, min. 30). L’últim tram de partit va estar molt més igualat (17-17) i els taronges no van poder donar la sorpresa.

Martinenc 89 – 70 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (0), Martínez (0), Aza (7), Romero (23), Marinovic (4) –cinc inicial– Francisco (8), Castro (15), Rubio (13).
Parcials: 31-23, 11-16, 30-14, 17-17.

El dimecres dia 4, a les 21.30 hores, el Mataró Parc Boet jugarà el partit ajornat contra l'Arenys al municipi veí.