La UEM Germans Homs remunta el partit en l'últim quart

Els mataronins tornen a guanyar i empaten a punts amb el segon classificat

Bàsquet UE Mataró - Roser

La UEM Germans Homs va rebre un Roser combatiu i molt endollat en atac que durant el primer quart va aconseguir una diferència de 8 punts (19-27, min. 10). Al segon quart, els mataronins van aconseguir frenar l’ofensiva visitant deixant el rival amb només 14 punts, però també els de Mataró van afluixar de cara a cistella (35-41, min. 20).

Tornant de la mitja part, els visitants van girar la truita. Ara eren els de Mataró els que només sumaven 14 punts, mentre que el Roser tornava a fer créixer la diferència en el marcador (49-58, min. 30). L'últim quart va ser el decisiu perquè els mataronins s'apoderessin de la victòria. Tot i que els visitants van tenir un bon paper en atac (18 punts), en els 10 minuts la UEM va sumar fins a 31 punts. Amb aquesta empenta final, els homes entrenats per Charly Giralt van capgirar el marcador, refent-se del mal inici que havien tingut al palau.

Omaru Toure (19 punts i 15 rebots) va ser el més destacat amb 31 punts de valoració.

UEM Germans Homs 80 – 76 Roser

UEM Germans Homs: Rodríguez (4), Juanola (6), Ariño (17), Cánovas (3), Traver (2) –cinc inicial – Solé (13), Viñallonga (3), Cabrera (11), Ventura (2), Touré (19), Torres (0).
Parcials: 19-27, 16-14, 14-17, 31-18.