L’Advisoria Boet cedeix contra el líder

Les mataronines van estar molt desencertades de cara a cistella

Bàsquet Advisoria Boet - Ardoi Navarra

L’Advisoria Boet va perdre a l’Eusebi Millan davant un dels rivals més forts de la categoria i que se situa líder: l’Ardoi de Navarra. Les dones entrenades per Jordi Vizcaíno van plantar cara en el primer quart (12-16, min. 10). Quan faltaven 5 minuts pel descans, les locals seguien estrenyent el resultat, col·locant-se només dos punts per sota. Però l’embranzida de l’Ardoi en l’últim tram va enfonsar el Boet fins a 14 punts per sota (22-36, min. 20).

A la represa, les taronges ja no van aixecar cap i la diferència va seguir augmentant fins als 28 punts (31-59, min. 30). En l’últim quart, tots dos conjunts van mostrar més igualtat, però el partit estava ja sentenciat (47-74, final).

El baix encert en tirs de camp (17/61, 28%) i la precipitació des de línia de triple (5/32, 16%) van passar factura a l’Advisoria Boet. Arbizu, amb 10 punts i 10 rebots, va ser la més destacada del conjunt taronja (20 de valoració).

Advisoria Boet 47 – 74 Ardoi

Advisoria Boet: Murat (0), Tejedor (0), Checa (14), Arbizu (10), Ruano (9) –cinc inicial– Camps (2), Timoner (2), Hartmann (5), Arias (5).
Parcials: 12-16, 10-20, 9-23, 16-15.