L’Advisoria Boet s’ensorra davant el Barça

Les mataronines van veure com s’escapava la victòria en l’últim quart

Advisoria Boet - Barça

Divendres, l’Advisoria Boet rebia el Barça per disputar el partit avançat de la cinquena jornada. Les mataronines van fer un bon paper en la primera part, però van veure com les visitants s’enduien la victòria gràcies a la lluita de l’últim quart (parcial de 9 a 19).

El partit va començar de cara per les de Jordi Vizcaíno. Les taronges van col·locar-se per davant en el marcador (14-12, min. 10), i en el segon quart van continuar ampliant la diferència. Les de Mataró arribaven a la mitja part 8 punts per davant gràcies a la superioritat demostrada a pista, superant la defensa rival (36-28, min. 20).

A la represa, la dinàmica de partit va ser un gir de 180 graus. El Barça va posar-se les piles i a partir de diversos parcials a favor va aconseguir igualar el partit i arribar a l’últim quart només un punt per sota (47-46, min. 30). El partit tornava a començar i el Boet veia perillar la victòria. Els últims 10 minuts, les de Sant Feliu van dominar el ritme de partit i quan faltaven 5 minuts pel final van col·locar-se 4 punts per sobre. Les dificultats de les mataronines per anotar contrarestaven amb l’embranzida visitant, que a base de triples aconseguia augmentar la diferència en el marcador. Finalment, la victòria, que a l’inici semblava que podia quedar-se a Mataró, va acabar sent pel Barça (56-65, final).

Advisoria Boet 56 – 65 Barça

Advisoria Boet: Camps, Checa (7), Arbizu (10), Ruano (14), Hartmann (16) –cinc inicial– Tejedor (7), Timoner, Arias (2), Vila.

Parcials: 14-12, 22-16, 11-18, 9-19.