El Mataró Parc Boet s'enfonsa a Martorell

Van debutar en el partit Waly Niang i Dordije Marinovic, les dues noves incorporacions taronges

Martorell - Mataró Parc Boet

El Mataró Parc Boet va perdre a Martorell en un partit molt irregular ofensivament. En el primer i en l'últim quart, els mataronins només van sumar 9 punts. El punt positiu del partit va ser el debut dels dos nous fitxatges arribats al Boet: el senegalès Waly Niang i el montenegrí Dordije Marinovic. Amb aquests dos jugadors, Alberto Peña guanya els centímetres que buscava dins la pintura.

Els mataronins van començar el partit poc endollat de cara cistella, mentre que el rival aconseguia sumar fins a situar-se 13 punts per sobre en el marcador (22-9, min. 10). El segon quart, el Boet va millorar en atac, però els locals seguien sent superiors. Sense poder retallar la diferència, l'equip d'Alberto Peña arribava a la mitja part 18 punts per sota (43-25, min. 20).

El tercer quart va ser el millor pels mataronins. Ara sí, els taronges apropaven el resultat en el marcador, col·locant-se a menys de 10 punts (63- 55, min.30). L'últim quart, però, el Boet va tornar a enfonsar-se en atac. La diferència va anar augmentant de mica en mica, fins al resultat final (82-64, final).

Bartu Martínez, que arrossega molèsties a l'isquiotibial des del partit jugat a Badalona fa tres setmanes, continua sent baixa a les files del Boet. A l'espera de tenir resultats mèdics, sembla que aquest cap de setmana també li tocarà reposar.

Martorell 82 – 64 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (17), Castro (3), Romero (11), Marinovic (7), Gómez –cinc inicial– Merino (4), Aza, Francisco, Duran, Niang, Rubio (20).

Parcials: 22-9, 21-16, 20-30, 19-9.