El Mataró Parc Boet torna a degustar la victòria

Els mataronins van signar un gran últim quart davant el Sese

Mataró Parc Boet - SESE

El Mataró Parc Boet va sumar la seva segona victòria el diumenge davant del Sese. El partit va estar empatat fins a la mitja part, amb tots dos conjunts amb un bon ritme de puntuació. Després, els mataronins van baixar el ritme al tercer quart, però als últims 10 minuts van capgirar el marcador anotant fins a 32 punts.

Al primer quart, els visitants fan sortir més entonats, però el Boet seguia ben de prop al rival en el marcador (21-26, min. 10). Al segon període, es van intercanviar els papers, i van ser els mataronins els qui van sumar més punts, aconseguint empatar el partit (47-47, min. 20).

A la represa, el conjunt dirigit per Alberto Peña va ensopegar en atac. En el tercer quart, el Boet va anotar 14 punts, mentre que el Sese es mantenia regular amb 21 punts. D’aquesta manera, els locals es col·locaven 8 punts per sota (61-68, min.30). L’últim quart, en canvi, es va girar la truita. Els mataronins van sumar 32 punts en els últims 10 minuts, capgirant el marcador i emportant-se la victòria.

David Romero va ser el millor del partit, amb 28 punts, 15 rebots, 4 assistències i 7 faltes rebudes (44 de valoració). També Marc Rubio, amb 5 triples, 8 rebots i 6 pilotes recuperades, va tenir un paper destacat en la victòria mataronina (28 valoració).

Els sèniors femení i masculí del Boet Mataró van jugar de rosa el cap de setmana passat com a mostra de suport a la lluita contra el càncer de mama.

Mataró Parc Boet 93 – 85 Sese

Mataró Parc Boet: Puig (16), Merino (3), Aza (2), Francisco (3), Romero (28) –cinc inicial– Castro (8), Duran (2), Rubio (18), Gómez (13).

Parcials: 21-26, 26-21, 14-21, 32-17.