L’Advisoria Boet es veu superat a l’Eusebi Millan

El partit va estar marcat per la poca inspiració ofensiva de tots dos conjunts

Bàsquet Advisoria Boet - GEiEG

L’Advisoria Boet rebia dissabte el GEiEG UniGirona. A l’Eusebi Millan es va viure un partit molt fluix i irregular ofensivament per part de tots dos equips.

Tot i que amb poques cistelles, l’equip de Jordi Vizcaino començava el partit col·locant-se per davant en el marcador, gràcies al fet que el rival només n’havia sumat 3 (10-3, min. 10). El segon quart va ser més igualat (període de 13 a 14), però les de Mataró mantenien la diferència del primer quart (23-17, min. 20).

Al tercer quart, el partit va fer un gir. L’Advisoria va anotar només 3 punts, mentre que les gironines en van entrar 16, capgirant el marcador i agafant certa distància (26-33, min.30). L’últim quart, les mataronines no van aconseguir superar el resultat en contra i van acabar perdent davant el GEiEG (40-50, final).

L’Advisoria Boet tanca una jornada amb molts problemes ofensius. Olga Ruano, amb 21 punts, va anotar la meitat dels punts totals de l’equip i va ser la millor jugadora del partit (26 de valoració). Però per contra, fins a 6 jugadores del conjunt mataroní no van anotar ni una cistella, i també 6 jugadores van acabar el partit amb valoració negativa.

Els sèniors femení i masculí del Boet Mataró van jugar de rosa el cap de setmana passat com a mostra de suport a la lluita contra el càncer de mama.

Advisoria Boet Mataró 40 – 50 GEiEG UniGirona

Advisoria Boet: Tejedor, Checa (3), Arbizu (8), Ruano (21), Hartmann (6) –cinc inicial– Murat, Camps (2), Urbano, Arias, Rueda, Villa.

Parcials: 10-3, 13-14, 3-16, 14-17