El Mataró Parc Boet cau a Badalona

Els taronges van perdre el partit en l’últim quart

Bàsquet Mataró Parc Boet - Almozara

El Mataró Parc Boet va perdre a Badalona davant dels Maristes Ademar, després d’anar pràcticament tot el partit per darrere en el marcador.

Els mataronins van començar més endollats, però al minut 5 els Maristes van col·locar-se per davant (8-7). Els de Badalona van continuar ampliant la diferència en el marcador, i van arribar a situar-se a més de 10 punts (32-21, min. 14). Abans d’arribar a la mitja part, els taronges aconseguien reduir la distància (41-35, min. 20).

A la represa, el Boet aconseguia empatar el partit amb un triple de Bartu (47-47, min. 26), i mantenia la igualtat abans d’entrar a l’últim quart (55-55, min. 30). El darrer període, els taronges van arribar a posar-se per davant (61-62, min. 34), però els últims 5 minuts els Maristes van passar per sobre d’un Boet poc efectiu (77-66, final).

Un cop més, el Boet va tenir problemes en el control del rebot, capturant-ne pràcticament la meitat que el rival (Maristes 46, Boet 24). David Romero, amb 22 punts i 8 rebots, va ser el més valorat del partit.

Maristes Ademar 77 – 66 Mataró Parc Boet

M. Parc Boet: Puig (12), Martínez (9), Francisco (2), Castro (4), Romero (22) –cinc inicial– Merino (11), Aza (6), Duran, Rubio, Gomez.
Parcials: 24-19, 17-16, 14-20, 22-11.