L'Advisoria Boet arrenca la nova temporada a LF 2

Les taronges jugaran el primer partit a casa

Bàsquet Advisoria Boet - Maristas Coruña

El dissabte, a les 19 h, l'Advisoria Boet enceta una nova temporada a Lliga Femenina 2. L'inici no serà fàcil, ja que l'equip que visitarà l'Eusebi Millan serà l'Almeria, conjunt que  l'any anterior  es trobava a l'altre grup i va arribar fins a la fase final de la LF2, quedant-se a les portes de l'ascens a la primera categoria.

Amb l'objectiu de millorar els números de l'any anterior, l'equip de Jordi Vizcaíno s'ha renovat per complet i només n'han quedat Olga Ruano i  les júniors Gina Camps i Laura Timoner.  A la Lliga Catalana, les taronges no van tenir molt de recorregut en caure en els dos partits disputats davant el Sant Adrià i el Segle XXI. Aleshores, però, portaven poc rodatge i quan tens moltes jugadores noves, es converteix en un hàndicap. Això sí, la més destacada de tots dos partits va ser l'última en arribar, Alina Hartmann. Veurem com avança la temporada, però sembla que l'alemanya serà una peça molt important per l'equip.

Plantilla

Marta Arbizu, Laura Arias, Gina Camps, Núria Checa, Blanca Garcia, Alina Hartmann, Esther Murat, Olga Ruano i Laura Timoner.
Entrenador: Jordi Vizcaíno.