El Mataró Parc Boet torna a caure en la segona jornada

Els taronges es van desplaçar a Girona, on no van poder superar el CB Quart

Boet - CB Quart

El partit va estar molt igualat des de l’inici, amb el Mataró Parc Boet col·locant-se per davant, però sense aconseguir un avantatge clar (39-40, mitja part). A la represa va ser el CB Quart qui va aconseguir passar un punt per sobre dels mataronins, finalitzant el tercer quart 59-58. L’últim període va ser el decisiu. Amb un parcial important dels gironins, van obrir un avantatge de 10 punts que, tot i el treball del Boet per apropar-se al marcador, es van mantenir fins al final, concedint la victòria als locals (81-73, final de partit).

Una vegada més, l’equip dirigit per Alberto Peña queia als últims minuts després d’estar combatent durant tot el matx. La setmana passada, a casa, va acabar perdent a la pròrroga. El tècnic atribueix part de la derrota a la manca d’interior que té la plantilla, fet que encara estan intentant perfilar. “Un cop més, vam tenir 20 rebots menys que el rival, donant-los més opcions per atacar”, apunta. D’altra banda, el fet de començar amb dues derrotes no li impedeix destacar que “és un sènior A i es necessiten resultats, però el nivell competitiu és per estar contents”.

Romero va ser el més destacat del conjunt taronja, amb 19 punts, 12 rebots i 31 de valoració.

CB Quart 81 - 73 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (4), Castro (2), Romero (19), Duran (3) i Rubio (11) –cinc inicial– Merino (9), Martínez (10), Aza (5), Francisco (10) i Gómez.

Parcials: 18-20, 21-20, 20-18 i 22-15.