L’Advisoria Boet Mataró cau amb un contundent 40 a 71 al debut a la Lliga Catalana

Les taronges disputaran el segon partit aquest diumenge enfront del Segle XXI

Advisoria Boet - Sant Adrià

L’Advisoria Boet Mataró va iniciar dimecres la Lliga Catalana de LF2, rebent el Sant Adrià a l’Eusebi Millan. Tot i que el partit no va començar malament per les taronges, una segona part molt fluixa, amb un contundent parcial de 14-37, va acabar amb qualsevol opció per les de Jordi Vizcaino. La superioritat de l’equip lila, descendit de la Lliga Femenina 1, va ser evident sobre el parquet.

El partit va començar igualat, amb el Boet col·locant-se per davant fins al minut 7 (11 a 11). Aleshores, les liles van aconseguir agafar una mica d’avantatge, finalitzant el quart 5 amunt (12 a 17, min. 10).

Al segon quart, les taronges no aconseguien trobar la cistella mentre que el Sant Adrià ampliava diferències (14 a 24, min. 5). En l’últim minut abans de la mitja part, un triple de Marta Urbano va aconseguir col·locar les locals per sota dels 10 punts (26 a 34, mitja part).

A la represa, l’estira i arronsa es va mantenir fins al minut 25, quan les de Sant Adrià van començar a sumar. En els últims 5 minuts, les mataronines van entrar només un triple d’Urbano, mentre que les visitants, tot i que també van fallar, van fer-ne 8 (33 a 47, min-30).

L’últim període, la diferència no va fer més que augmentar. Les liles, liderades per Helena López, es trobaven còmodes de cara a cistella. A les files taronges les forces minvaven i pocs dels intents van acabar entrant per l’aro. Finalment, el Boet va caure per un fulminant 40 a 71.

La més destacada de l’equip mataroní va ser la seva última i recent incorporació, Alina Wayan Hartmann, amb 12 punts.

Aquest diumenge (11:30 h), les de Jordi Vizcaino visiten el Segle XXI a Esplugues de Llobregat.