Rosó Buch i Núria Martínez, a un pas del títol de Lliga

Després de guanyar el primer partit a Salamanca, poden sentenciar la final al Fontajau

Rosó i Martínez Uni Girona

Les dues mataronines, jugadores de l’Uni Girona, van guanyar ahir en primer partit de la final de la Lliga Femenina contra el Perfumerías Avenida al Pavelló Würzburg (64-70). Tot i que finalment la diferència va ser només de 6 punts, les gironines van fer un partit brillant, arribant a dominar de 20 punts durant el primer quart (2-22).

Però el Perfumerías va recordar que són un gran equip i va aconseguir tornar al partit, arribant al descans amb un 27-35. El tercer període les d'Èric Surís van tornar a sortir endollades i van arribar a col·locar-se fins a 17 punts per sobre.

Rosó Buch Uni girona

L’últim quart iniciava amb 9 punts de diferència (45-54), i les castellanes van arribar a apropar-se a només un punt a falta de cinc minuts (59-60). Però el gran treball de les de Girona, amb Núria Martínez en la construcció del joc, decantava la victòria catalana.

Les dues de Mataró, doncs, tenen l’oportunitat de ser campiones de Lliga si guanyen el segon partit, que es disputarà al Fontajau diumenge a les 21h. L'Spar Citylift Girona oferirà unes 5.300 localitats, amb la intenció de batre un rècord de públic.

El partit es podrà seguir en directe per Esport3.

Perfumerías Avenida 64 – 70 Uni Girona

Spar CityLift Girona: Laia Palau, Williams (12), Nuria Martínez (11), Reisingerova (12) y Hampton (25) -cinco inicial- Buch (2), Oma, Dongue (6) y Pierre (2).
Parcials: 7-24, 20-11, 18-19, 19-16)