L'Advisoria se salva matemàticament apallissant les cueres

L'any que ve es tornarà a jugar a Lliga Femenina 2

Permanència Boet

Missió acomplerta. L'Advisoria Boet va certificar dissabte a casa la permanència, el gran objectiu de la temporada, superant amb contundència a les cueres de la categoria. L'equip taronja no va deixar ni un sol minut per al suspens ni la incògnita i va superar el Cerdanyola per 31 punts.  Les vallesanes ho han perdut tot, fa temps que estan descavalcades de qualsevol opció, però també jugaven i va costar alguns minuts distanciar-les de forma definitiva. Quan es va fer el forat, per fi, les taronges van respirar i van agradar-se tirant d'una rotació de jugadores més llarga que en altres ocasions i obsequiant la parròquia del Boet amb un bon partit, amb facilitat anotadora. Festa completa. 

Només resten dos partits per acabar el primer any a lliga estatal: l'Advisoria rep el Cortegada gallec i acabarà al camp de les líders.

El partit contra el Cerdanyola va tenir el desenvolupament lògic de quan dos equips ja no juguen la mateixa lliga. Més fam i necessitat tenien les locals que imprimien ritme, capacitat anotadora i presència sota el taulell. Això va fer que poc a poc les distàncies es disparessin fins que al tercer quart el matx es va trencar per complet, per a respir de les taronges. En una altra aportació per emmarcar, Judy Jones va anar-se'n fins als 42 punts de valoració.

ADVISORIA BOET 71 - CERDANYOLA 40

Parcials: 19-11, 19-13, 22-7, 11-9

ADVISORIA BOET: Gibert (4), Diao, Camps, Claret (14), Llobet (7), Ruano (13), Massuet (2), Valles, Timoner (2), Castell (3), Latorre (2), Jones (24)