Fan suar de valent a l'Almeda

El Construtoni Ponce UEM ven molt cara la seva pell

Bàsquet UEM Ponce - Àlmeda

L'Almeda va segon a la classificació de Copa Catalunya, però perquè té un partit menys. Virtualment en són les líders i clares dominadores però aquest historial de victòries i ascendència no va semblar tal en la seva visita al Josep Mora de Mataró. La raó, un Construtoni Ponce ambiciós que va dominar el marcador sobretot al segon quart i que fins i tot va tenir avantatge de quatre punts a l'equador del darrer quart.

Bàsquet UEM Ponce - Àlmeda

Bàsquet UEM Ponce - Àlmeda

En un partit molt seriós, les grogues van fer suar la cansalada a les millors de la categoria i, tot i no poder ser regulars durant els 40 minuts, sí que van plantar cara fins al toc de botzina final.

Bàsquet UEM Ponce - Àlmeda

Després d'un primer quart jugat de poder a poder, el Construtoni Ponce UEM va prendre les regnes del partit al segon quart. Les grogues es van arribar a posar 10 punts per sobre. L'Almeda va respondre després del descans amb la mateixa moneda però quan podria semblar que les dominadores matarien el partit va arribar una segona reacció groga. En ple darrer quart, les locals van arribar a agafar quatre punts favorables de marge però al final les de Cornellà es van imposar.

Bàsquet UEM Ponce - Àlmeda

CONSTRUTONI PONCE UEM 63 - ALMEDA 68

Parcials: 22-21, 16-10, 16-27, 9-10

CONSTRUTONI PONCE UEM: Guillamat, Cuní (5), Balmes (9), Murat (3), Domènech (7), Coll (8), Magriñà (7), Cobo (5), Molina (9), Martínez, Llobet, Solé (10).