Remuntada inconclusa i derrota a casa

L'Advisoria Boet es desperta tard davant un rival directe

Bàsquet Advisoria Boet - Maristas Coruña

L'Advisoria Boet no va poder replicar dissabte, a casa, la bona victòria aconseguida la setmana anterior. L'equip va anar tot el partit per darrere un Corunya més concentrat i el temps es va acabar just quan la inèrcia era favorable a les taronges. És una llàstima, perquè les gallegues van per sota a la classificació i d'haver-se completat la remuntada que es va iniciar se les hauria allunyat. Però la reacció no va ser fructífera i es van perdre punts a casa.

Bàsquet Advisoria Boet - Maristas Coruña

Com és habitual, Judy Jones va tornar a sobresortir amb un partit més que destacable.

Bàsquet Advisoria Boet - Maristas Coruña

Les gallegues van ser molt més efectives, d'entrada, amb l'estadística de cara a la cistella i van quadrar al llarg del partit una molt bona selecció de tir. Per contra, en veure's per sota el marcador, els nervis van retornar per les jugadores de l'Advisoria. Asserenats els ànims, tornant de la mitja part, l'equip de Jordi Vizcaíno va millorar notablement, asfixiant en defensa a les gallegues en un molt bon parcial.

Bàsquet Advisoria Boet - Maristas Coruña

Es tornaven a tenir opcions i un cop més hi hauria un darrer quart decisiu a l'Eusebi Millan. En aquesta ocasió la remuntada va ser inconclusa i les gallegues van resistir amb la petita avantatge acumulada de botxí primer i de botí al final.

Bàsquet Advisoria Boet - Maristas Coruña

ADVISORIA BOET 58 - CORUNYA 61

Parcials: 14-21, 12-15, 14-6, 18-19

ADVISORIA BOET: Claret (7), Llobet (17), Massuet (2), Ruano (4), Timoner, Gibert (2), Diao, Camps, Latorre, Jones (22)