El Construtoni Ponce UEM perd un partit que no s'hauria d'haver escapat

No consoliden les avantatges que obté i acaben derrotades als compassos finals

  • Redaccio / Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 25 Febrer 2019 09:51

Bàsquet UEM Ponce - Grup Barna

Al Construtoni Ponce UEM se li va escapar de davant dels nassos un partit que no s'hauria d'haver escapat. Com a locals, les grogues no van saber matar el matx quan van poder i al final el GrupBarna va tenir encert o picaresca i va acabar per capgirar la situació. El partit del Mora va tornar a mostrar un equip groc capaç de ser les dues cares de la moneda a la vegada, cosa que va propiciar dinàmiques divergents durant tot el partit. 

Bàsquet UEM Ponce - Grup Barna

Bàsquet UEM Ponce - Grup Barna

Les barcelonines se'n van anar de deu punts al primer quart però les grogues van despertar-se i van remuntar ràpidament, escapant-se elles al segon quart. El joc del gat i la rata va dur a un empat de forces que va desembocar a un final del partit on haurien pogut guanyar tots dos.

Bàsquet UEM Ponce - Grup Barna

Cal dir que les noies d'Àlex León van ser les que van tenir, en els dos darrers quarts, les millors rendes però no van poder consolidar avantatges de 5 i 6 punts a favor. A dos minuts pel final les barcelonines van igualar la contesa i, en aquesta tessitura, va passar el que sovint dictaminaria la Llei de Murphy aplicada a l'esport. Derrota per les de casa. Quan no tocava. Diu la dita que no s'ha de perdonar.

Bàsquet UEM Ponce - Grup Barna

CONSTRUTONI PONCE 56 - GRUPBARNA 59

Parcials: 22-15, 7-16, 13-11, 14-17

CONSTRUTONI PONCE UEM: Guillamat, Cuní (5), Domènech, Coll (2), Magriñà (23), Cobo (14), Molina (6), Martínez, Solé (6).