L'Advisoria Boet ho intenta però no trenca la mala ratxa

Setena derrota seguida, aquest cop a casa i contra l'Horta

  • Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 17 Febrer 2019 19:18

Bàsquet Advisoria Boet - Lima Horta

L'Advisoria Boet va intentar dissabte fer-se fort en l'adversitat però no va poder sumar una victòria que trenqui la ratxa més feridora de la categoria, sense comptar la del cuer. A casa, en un Eusebi Millán que va voler ajudar en el factor camp, les taronges no van ser prou fortes per sotmetre a l'Horta. L'equip barceloní va saber aprofitar les seves oportunitat per governar el partit en tot moment i fins i tot va saber patir davant unes mataronines amb molta lluita i encert sobretot després del descans. El darrer quart va tornar a eixamplar les distàncies i deixa tocat l'equip de Jordi Vizcaíno tot i que encara queda molta lliga per davant i el coixí de seguretat amb el descens encara és de quatre punts.

Bàsquet Advisoria Boet - Lima Horta

El partit de l'Advisoria era el plat fort d'una tarda que va sortir adversa pels interessos del club taronja. El Lima Horta es va distanciar de bones a primeres al final del primer quart després del clàssic tempteig inicial entre iguals. Va ser sobretot al segon quart quan va començar a escapar-se, obligant a una reacció taronja que es va fonamentar amb un molt bon tercer quart, a nivell de ritme i efectivitat.

Bàsquet Advisoria Boet - Lima Horta

Aquí l'Advisoria va picar a la porta del partit però no va tenir prou força per imposar-se. Al darrer quart les locals van defallir envers les foranes que no es van deixar sorprendre i van amarrar la victòria.

Bàsquet Advisoria Boet - Lima Horta

ADVISORIA BOET 54 - HORTA 68

Parcials: 12-18, 13-21, 15-7, 14-22

ADVISORIA BOET: Gibert (14), Diao (3), Camps (6), Claret (8), Llobet (3), Ruano (15), Massuet (5), Timoner (4), Jones (8)