L'Advisoria Boet es complica la vida

Suma a Ibaizabal la quarta derrota seguida per culpa d'un segon quart horrible

Ibaizabal - Boet

L'Advisoria Boet no va poder trencar a Ibaizabal la mala ratxa que ara ja s'eleva a quatre jornades seguides punxant. Era un partit complicat que va començar molt bé per les mataronines però que en un segon quart fatídic va quedar, pràcticament, vist per a sentència. Les rivals, més bregades a la categoria, van saber consolidar a la segona part el com havien capgirat el partit i amb això les noies de Jordi Vizcaíno tasten les dificultats de la categoria estatal i queden en una part baixa de la taula que, a còpia d'algun triomf revulsiu, segur que podran abandonar aviat.

Guanyar a Biscaia semblava una missió impossible des del moment que la jugadora franquícia de l'equip, Judy Jones, era baixa.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal

Però l'equip va sortir al parquet basc amb determinació i va governar el partit durant tot el primer parcial. Tot el que va sortir bé d'entrada, però, s'esguerrava al segon quart i amb només 6 punts en 10 minuts, mentre les basques en feien 25, va ser suficient per marcar el signe del partit.

Les noies de l'Advisoria no van perdre en cap moment el partit ni es van deixar anar però les locals van saber jugar amb l'avantatge per no deixar escapar el triomf. Olga Ruano, amb una valoració de 20, va ser en aquesta ocasió la millor del partit per les visitants.

IBAIZABAL 77 - ADVISORIA BOET 56

Parcials: 15-21, 25-6, 19-13, 18-16

ADVISORIA BOET: Gibert (2), Diao (7), Camps (5), Claret (5), Llobet (15), Ruano (18), Massuet, Timoner (4).