Al Construtoni Ponce UEM se li acaba la benzina

L’Hospitalet acaba governant per uns irreals 20 punts de diferència

Bàsquet Gress Platges Mataró - Jov. Les Corts

El resultat final és tan real com mentinder. El Construtoni Ponce UEM va acabar perdent de 20 punts el partit al camp de l’Hospitalet tot i que durant tres quarts parts del matx va tenir totes les opcions d’acabar-se fent amb la victòria. Va venir a ser com si, al final del tercer quart, s’acabés la benzina de les visitants o rebrotés de cop el factor camp per les del Llobregat. Però la bona feina de l’equip groc no només no va tenir premi sinó que a més va acabar amb un marcador excessiu i injust. 

Les noies d’Àlex León, amb Solé i Magriñà de grans referències i encara amb alguna baixa, van sortir disposades a ser elles mateixes i optar seriosament al partit. A meitat del segons quart van arribar a estar set punts per sobre tot i que amb el clàxon del descans la igualtat entre els dos equips es feia patent a l’electrònic. Pràcticament fins als dos minuts finals del tercer quart la tònica es va mantenir amb fins i tot alguna lleugera avantatge de les grogues. Però, de cop, tot es va fondre i en uns últims 12 minuts de partit per a oblidar les locals van acabar amb una victòria que, amb els números, sembla que no els costés. I no és així!

L’HOSPITALET 75 - CONSTRUTONI PONCE UEM 55

Parcials: 14-17, 13-10, 25-16, 23-12.

CONSTRUTONI PONCE UEM: Cuní (5), Balmes (3) Murat (4), Domènech (8), Coll (4), Magriñà (13), Cobo (3), Molina (2), Martínez, Llobet, Solé (13).