Cruel derrota de l’Advisoria Boet després de dues pròrrogues

L'Arxil Pontevedra es revenja en la primera jornada de la segona volta

Bàsquet Advisoria Boet - Pontevedra

Els partits de bàsquet de màxima igualtat són preciosos. Aquells que per moments semblen irresolubles, condemnats a l’empat, on cap equip pot marcar la diferència. Són preciosos, sobretot, si si s’acaben guanyant i si t’acaba tocant la creu de la història esdevenen partits bàsicament cruels. I el de dissabte al migdia, en un horari poc habitual que va restar molt públic a l’Eusebi Millan, pintava a partit preciós i va acabar essent molt cruel per les noies de l’Advisoria Boet. El Pontevedra, en el primer partit de la segona volta de Lliga Femenina 2, va endur-se els punts de Mataró després de guanyar per tres punts la segona pròrroga. Una veritable llàstima per les taronges.

Bàsquet Advisoria Boet - Pontevedra

Se les prometen ben felices, les noies de Jordi Vizcaíno, els dos primers quarts. Van entomar el camí als vestidors amb deu punts d’avantatge, cimentats sobretot en un gran primer quart en el qual les gallegues semblaven haver arribat tard al partit. Dominaven joc, ritme i rebot les locals en una situació que es va capgirar al tercer quart, quan l’Arxil va eixugar la distància en només deu minutets. I el partit va endinar-se en la roda de la igualtat que caracteritzaria el darrer quart i les dues pròrrogues.

Bàsquet Advisoria Boet - Pontevedra
Ni l'enèsima demostració de qualitat i coratge de Judy Jones, amb un 40 final de valoració, va ser argument contra la crueltat de la victòria visitant al darrer alè de pròrroga.

Bàsquet Advisoria Boet - Pontevedra

Amb els dos equips lògicament exhausts, els petits detalls van acabar fent somriure les visitants a costa de la tercera derrota seguida, aquesta immerescuda per mèrits, de l’Advisoria Boet.

Bàsquet Advisoria Boet - Pontevedra

ADVISORIA BOET 84 - PONTEVEDRA 87

Parcials: 18-10, 21-19, 15-25, 17-17. 7-7-6-9.

ADVISORIA BOET: Gibert (4), Diao, Camps (1), Claret (18), Llobet (11), Ruano (27), Massuet (3), Valles, Timoner, Jones (20).