L’Advisoria Boet tanca l’any amb derrota a Galícia

El Cortegada va per domina per complet un matx de molt pocs punts

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ardoi

El femení del Boet no va poder tancar amb victòria un any 2018 que només pot ser considerat com històric. Els partits de Lliga Femenina 2 a fora són, tots i cadascun, proves de foc i les noies de Jordi Vizcaíno van anar dissabte durant tot el partit per sota del Cortegada en el partit que les va dur per tercer cop a Galícia, aquest cop a Vilagarcía de Arousa. S’enfrontaven a un Cortegada que és un graó per sota a la classificació però que dins la pista va dominar tots els quarts, va amansar el ritme de joc i va acabar amb una còmoda renda de deu punts d’avantatge en un partit marcat per la poca puntuació dels dos equips.

Judy Jones, amb 14 punts i 21 rebots, va estar massa sola contra un Cortegada compacte, amb més bona selección de tir i que va saber tancar millar el rebot.

En un partit igualat, els 17 rebots ofensius concedits a les rivals van fer impossible qualsevol intent de reacció de les taronges.

Només al tercer quart, que es va guanyar per quatre punts, la tònica del joc va ser passatgerament per les jugadores de l’Advisoria. Però al final, de nou, les gallegues es van distanciat i no van permetre que les mataronines tornessin a fer forat en un partit a l’altra punta de la Península Ibèrica.

CORTEGADA 52 - ADVISORIA BOET 42

Parcials: 10-7, 18-12, 6-10, 18-12

ADVISORIA BOET: Diao, Camps (2), Claret (11), Llobet (3), Ruano (5), Massuet (2), Timoner (2), Latorre, Jones (14)