L'Advisoria Boet no falla i guanya a casa el cuer

Les taronges manen durant tot el partit, amb Judy Jones altre cop estel·lar

181218Ba_Cerdanyola-AEBoet

El femení del Boet va estrenar amb victòria el seu nou patrocinador. L'Advisoria tenia una ocasió propícia per sumar a fora en una lliga tan disputada com l'Estatal Femenina 2 ja que el Cerdanyola és el cuer però no van tenir un partit plàcid sinó que van haver de suar durant els quaranta minuts per segellar la segona victòria consecutiva que els permet enganxar-se al tren superior de la classificació. El partit contra les vallesanes va començar amb protagonisme defensiu i poc a poc tots dos equips van entrar més marxes i ritme. Va ser un duel de fit a fit en el que les taronges no es van poder relaxar en cap moment.

Judy Jones, una jornada més, va ser la jugadora franquícia del combinat que dirigeix Jordi Vizcaíno amb l'enèsima demostració de potència i domini del joc. Sota l'anella va imposar la seva llei i va marcar les diferències entre Cerdanyola i Advisoria.

Els vuit punts finals d'avantatge són una de les millors rendes del partit ja que, primer quart a banda, la resta de 30 minuts van ser un intercanvi empatat. La millor situació a la taula de les mataronines, segurament, els va donar més calma en moments decisius.

CERDANYOLA 64 - ADVISORIA BOET 72

Parcials: 11-15, 20-20, 17-20, 16-17

ADVISORIA BOET: Gibert (5), Diao (3), Andersen (6), Camps, Claret (9), Llobet (6), Ruano (12), Massuet (7), Timoner (2), Latorre (3), Jones (19).