El Mataró Parc Boet, sense opcions a Guipúscoa

L'Azkoitia supera clarament les taronges amb un tercer quart definitiu

Iraurgi - Mataró Parc Boet

El Mataró Parc Boet va perdre en la seva visita a Azkoitia en un partit en què l'equip local, més afiançat a la categoria, va esperar a la sortida dels vestidors després del descans per  esgarrapar amb tota la força, ampliar en 10 punts la diferència i sentenciar el partit. Fins al descans la tònica havia estat diferent. Les basques dominaven però les mataronines es mantenien dins el partit, fent el que popularment se'n diu "la goma". La resistència va durar aquests dos primers quarts però al final les prestacions de les guipuscoanes es van revelar superiors en tots els paràmetres.

El tercer quart va ser la clau del partit i el Mataró Parc Boet va semblar desfer-se. Físicament el domini de les basques va ser evident sobretot sota el tauler ja que van confiscar fins a 30 rebots més que les mataronines. Les noies de Jordi Vizcaíno, a més, van estar desencertades de cara a cistella, per mèrit també de la defensa local.

Amb el partit sentenciat, el darrer quart va ser pràcticament de les escombraries amb els dos equips sense massa tensió.

AZKOITIA 90 - MATARÓ PARC BOET 67

Parcials: 22-17, 19-17, 21-11, 28-22.

MATARÓ PARC BOET: Diao (4), Andersen (3), Rodríguez (3), Claret (3), Llobet (17), Ruano (8), Massuet (3), Jones (24), Latorre (2)