El Mataró Parc Boet fa suar la victòria al líder

L'Ardoi s'acaba imposant però les taronges les dominen durant la meitat de matx

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ardoi

No va ser una victòria, però sí una d'aquelles derrotes que deixen bon regust de boca. El Mataró Parc Boet va fer suar de valent a les líders de Lliga Femenina 2 perquè aquestes seguissin amb ple de victòries. L'Eusebi Millan va ser testimoni del poder de l'Ardoi, sobretot en el primer quart i al final del partit i, enmig, del poder de la il·lusió de les jugadores taronges. Les de Jordi Vizcaíno van fer un segon i un tercer quart més que notables, destacant sobretot en defensa deixant sense idees l'atac de les basques i limitant el seu poder anotador a 13 punts en 20 minuts de joc.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ardoi

Va ser una llàstima que no es pogués arrodonir el partit però l'Ardoi va demostrar per què són les líders i les més fermes aspirants a l'ascens. Van saber treure's de sobre l'asfíxia de les taronges i amarrar els punts de la victòria en un darrer quart on les forces de les mataronines van fer figa. L'ovació de l'afició del Millan però, al final, va ser tot sinceritat. Per partits com aquest es va el gran salt a categoria estatal.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ardoi

MATARÓ PARC BOET 51 - ARDOI 57

Parcials: 12-25, 19-5, 14-8, 6-19

MATARÓ PARC BOET: Gibert (6), Diao (4), Andersen (2), Rodríguez (8), Claret (8), Llobet (9), Ruano (8), Massuet (1), Latorre, Jones (5).