El Martorell sorprèn el Mataró Parc Boet a l'Eusebi Millan

Un tercer quart nefast condemna els taronges

  • Redaccio / Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 19 Novembre 2018 10:52

Mataró Parc Boet - Martorell

El Mataró Parc Boet va veure com el Martorell feia saltar la victòria de l'Eusebi Millan en un partit marcat pel contundent tercer quart on el rival va embutxacar-se un parcial de 23 punts que va ser un cop decisiu al partit. La falla del tercer quart va ser molt més mèrit dels rivals que no pas demèrit dels taronges. Els jugadors d'Alberto Peña havien demostrat a la primera part que sabien trobar el joc coral i ràpid, molt basat en les transicions ofensives, que els caracteritza i van anar als vestidors amb avantatge i sensació de control.

Mataró Parc Boet - Martorell

Va ser just després que el Martorell va fer un tractat pràctic de com es defensa, asfixiant els taronges a qui els costava molt fer circular la pilota i fonamentar el seu joc d'atac. El malson va durar deu minuts i, per moments, el Mataró Parc Boet va semblar al darrer quart que arribaria a remuntar i tenir opcions. Va arribar a col·locar-se a sis punts però va acabar perdent per més.

Mataró Parc Boet - Martorell

Alberto Peña, entrenador dels taronges, posava al final del partit en valor el bon paper del rival i, sense buscar excuses, assegurava que "Hem de ser conscients que teníem tres lesionats i que són inconvenients prou importants per l'equip, que va trobar a faltar aquests jugadors".

MATARÓ PARC BOET 67 - MARTORELL 78

Parcials: 19-13, 17-19, 9-32, 22-14

MATARÓ PARC BOET: Puig (7), Merino (8), De Pree (3), Aza (11), Francisco (3), Duran (5), Tato (12), Tuxford (8), Moore (10).