Lluita infructuosa del Gress a Girona

L'equip sucumbeix al camp del tercer classificat tot i no rendir-se mai

GEiEG - Gress Mataró

El Gress Platges de Mataró no va poder treure rèdit d'una visita que ja de bell antuvi es plantejava complicada: a fora, al camp del tercer, el filial del Girona. Les noies d'Àlex León van pagar cara el mal primer quart, quan van ser sorpreses per la contundència defensiva local i el Girona va anar-se'n de 9 punts. Curiosament el partit acabaria amb aquesta mateixa distància entre rivals.

Per contra del que pugui semblar, però, el Gress va tenir opcions en tot moment de tornar a entrar al partit. Va saber lluitar contracorrent bo i notar que no era el seu dia més inspirat i durant tot el matx van tenir moments en què s'acostaven al marcador. El darrer d'aquests, ja en el darrer quart, va situar les mataronines a tres punts quan només faltaven cinc minuts però finalment el Girona va recobrar vigor i distància.

GEiEG - Gress Mataró

L'entrenador Àlex León critica l'arrencada del partit: "no vam estar encertades i el primer quart va marcar tot el partit. Després vam anar fent la goma i vam tenir opcions d'igualar. Va ser un partit molt marcat per la seva bona defensa i no vam tenir bons percentatges en atac".

GIRONA 57 - GRESS PLATGES MATARÓ 48

Parcials: 15-6, 17-17, 15-17, 10-8

GRESS PLATGES MATARÓ: Cuní, Balmes (4), Murat (4), Domènech (4), Coll (3), Magriñà (13), Elworth, Cobo (3), Molina (5), Martínez (0), Solé (12).