El Mataró Parc Boet, sempre per davant a Castellbisbal

Partidàs de Miqui Puig i Moore per mantenir-se al grup dominant d'EBA

Bàsquet Mataró Parc Boet - Cornellà

Nova victòria del Mataró Parc Boet, aquest cop a fora i contra un Castellbisbal que va intentar dur al partit al seu terreny, sense encert. De fet el matx no va tenir grans diferències però sí un intens color taronja durant tots els minuts de joc. L'equip d'Alberto Peña va saber imprimir un ritme alt al joc tan defensiu com ofensiu i, a joc obert, va tirar de la seva gran rapidesa per aconseguir superioritats, transicions veloces i més opcions de tir.

El Castellbisbal va buscar un partit més bregat sota el tauler, obligant fins i tot als taronges a un canvi de sistema defensiu perquè els "gegants" del rival no els castiguessin en excés. El darrer quart va ser més controlat del que el marcador reflexa, ja que el Castellbisbal va arrodonir-lo a base de triples. A les files taronja, l'equip d'Alberto Peña va tenir com a jugadors franquícia a Miqui Puig i Moore, tots dos amb encerts en tirs de camp per sobre del 60 per cent.

CASTELLBISBAL 73- MATARÓ PARC BOET 76

Parcials: 20-24, 16-15, 16-18, 21-19

MATARÓ PARC BOET: Puig (27), Merino (3), De Pree (7), Aza (7), Francisco (3), Duran (3), , Tuxford (2), Forcada (4), Moore II (20).