Primera derrota del Mataró Parc Boet a Estatal

Les taronges van enfonsar-se al darrer quart

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 22 Octubre 2018 09:19

El Boet a León

La primera derrota del Mataró Parc Boet a Lliga Estatal Femenina 2 va arribar a Lleó, a mans d'un equip més experimentat que en el darrer quart es va treure de sobre les jugadores taronges, que van mantenir la igualtat durant tres dels quarts del partit. El 'Patatas Hijolusa' va imposar el factor camp en un darrer quart en què van barrar el camí de la cistella a les mataronines, que es van quedar en només 7 punts en els darrers 10 minuts. 

L'equip de Jordi Vizcaíno va tornar a tenir en Judy Jones la seva jugadora més fiable però les locals van estar més fiables en el tir, sobretot en un final de matx que va situar el Lleó en un + 14 final que no fa justícia al que es va veure sobre el parquet.

L'entrenador de les taronges, però, prefereix fer-ne una lectura en positiu: " Sabíem que el desplaçament era complicat, en inici de temporada contra un equip amb experiència a la categoria, amb una entrenadora molt potent i una base de l'equip que ja juguen plegades fa anys. Estem contents del partit que vam jugar, de com vam poder competir i de com anem creixent en el dia a dia. És una derrota amb lectures positives de cara als propers partits contra el Barça i el Lima", assegura Jordi Vizcaíno.

LLEÓ 76 - MATARÓ PARC BOET 62

Parcials: 20-21, 22-18, 12-16, 22-17

MATARÓ PARC BOET: Gibert (11), Diao (5), Andersen (6), Rodríguez (2), Claret, Llobet (9), Ruano (12), Massuet (11), Latorre (10), Jones (14)