Remuntada i primera victòria fora de casa

El Gress Platges guanya al Clot i enllaça dos triomfs seguits

Bàsquet Gress Platges Mataró - Lleida

Segona victòria seguida del Gress Platges de Mataró, en aquest cas a domicili. Les noies d’Àlex León van saber capgirar un partit que al descans se’ls havia posat costerut, amb un -13 de diferència, gestionant molt bé el seu joc tornant del descans i retallant poc a poc les distàncies fins que a dos minuts pel final van prendre el control del marcador. Les jugadores del Grup Barna van fer dos quarts molt encertats però van topar amb la puixança tant en defensa com en encert a la cistella de les mataronines en un tercer i quart quarts especialment inspirats.

Cal destacar la maduresa de l’equip al gestionar els últims minuts, sabent dosificar forces per als moments decisius. El Gress va tenir una marxa més que les locals i el seu entrenador Àlex León posa en valor una victòria com aquesta.

“Vam estar molt bé a nivell col·lectiu, amb una gran capacitat de reacció. És una victòria de les que fan créixer l’equip”. 

GRUP BARNA 53- GRESS PLATGES MATARÓ 57

14-12, 18-7, 13-21, 8-17.

GRESS PLATGES MATARÓ: 
Cuní, Balmes (2), Murat (6), Domènech (6), Coll (14), Magriñà (14), Elworth (4), Cobo (4), Molina (3), Martínez, Solé (7)