El Mataró Parc Boet esgarrapa la segona victòria a la pròrroga

Moore II exhibeix fiabilitat com a jugador franquícia amb 26 punts

  • Redacció
  • Dilluns, 01 Octubre 2018 10:12

Bàsquet Mataró Parc Boet - Feimat Mataró

El Mataró Parc Boet avança amb pas ferm en els primers compassos de la Lliga EBA. Si a casa la setmana anterior havia aixafat el Zaragoza, aquest cop va saber treballar de valent per fer saltar també la victòria fora de casa, a Salt. Va ser un partit madurat durant els dos primers quarts i sobretot gestionat amb eficàcia després del descans davant les estimbades dels locals, molt més llançats. De fet es pot considerar un triomf que es fes valer els 10 punts d'avantatge i que es resistís als gironins fins al punt d'anar a la pròrroga. En el temps extra va ser com si el Boet hagués guardat les forces que el Salt ja no tenia. I es va guanyar de 13 punts poc realistes, si es contempla el partit en global.

Moore II, que va ser sobre la pista pràcticament sense descans, se'n va anar fins als 26 punts per consolidar-se com el jugador franquícia d'uns taronges que van saber jugar amb l'ai al cor al final del partit i van saber rematar amb contundència a la pròrroga per seguir governant la categoria.

"Vam ser superiors"
Alberto Peña, entrenador dels tarongers afirmava que "Tot i que al final ens van forçar la pròrroga amb una antiesportiva, a la pròrroga vam treure tot el diferencial que va quedar en el marcador. Crec que vam ser superiors al rival i estem contents de sumar aquesta victòria". 

CB Salt- 75 - MATARÓ PARC BOET 88

MATARÓ PARC BOET: Miquel Puig (18), Arnau Merino (10), Héctor Aza (8), Eduard Francisco (5), Remco De Pree (7), Guillem Duran (2), Adrian Tato (3), George Tuxford (5), NA Moore II (26), Marc Forcada (4).

Parcials: 14-18, 16-22, 24-15, 17-16. PRO: 4-17.