El Mataró Parc Boet a la final de la Lliga Catalana LF-2

Ha superat el Lima Horta i el diumenge a la tarda juga la final contra el Barça CBS

180929Ba_Boetequipfem

El Mataró Parc Boet ha donat el dissabte a la tarda una mostra més del que pot fer aquesta termporada. En la semifinal de la Lliga Catalana LF-2 ha superat el Lima Horta, un equip amb llarga experiència en la Lliga Femenina LF-2 Estatal, i s'ha plantat en la final que es disputarà el diumenge 30 a la tarda a les 17:30 al pavelló del Prat contra el Barça CBS.

L'equip de Jordi Vizcaíno ha sortit molt fort i al final del primer quart havia encarrilat bé el matx amb bona defensa i sobretot amb gran eficàcia en els triples, anotant-ne quatre en el primer període, que s'ha tancat amb un 10-20 ben explícit. Però en el segon quart l'equip barceloní ha anivellat la situació degut a la baixa eficàcia de l'equip taronja, limitat, en aquest quart, a l'encert de Carla Gibert. I al descans el marcador s'havia ajustat fins un 25-26.

180929Ba_Alafinal

El tercer quart ha tornat a estar marcat per les fortes defenses i el poc encert en atac, però el Boet ha estat una mica millor i ha tornat a agafar 8 punts d'avantatge per encarar amb garanties l'últim quart. En el tram final el marcador s'ha tornat a ajustar fins un 39-44, però en els tres minuts finals l'equip taronja ha recuperat l'encert i ha aconseguit guanyar la semifinal fins i tot amb certa comoditat.

LIMA HORTA 39-51 MATARÓ PARC BOET

MATARÓ PARC BOET: Diao (6), Gibert (7), Jones (15), Ruano (9), Llobet (9), Claret (5), Frommelt, Massuet, Timoner, Latorre.
Judy Jones amb 15 punts, 13 rebots i 24 de valoració ha estat la millor jugadora del partit.
PARCIALS: 10-20, 15-6, 6-13, 8-12.