El Mataró Parc Boet femení busca la remuntada

Necessita capgirar un 57-54 advers per ficar-se a la Final a Quatre de la Lliga Catalana LF-2

Bàsquet Boet Dori Dori - Cerdanyola

L'equip femení del Mataró Parc Boet va començar la temporada oficial amb derrota per tres punts (57-54) a la pista del Cerdanyola en l'anada de l'eliminatòria prèvia de la Lliga Catalana LF-2.

Però està clar que aquest desavantatge és clarament remuntable el dissabte a les 20:15 hores al Pavelló Eusebi Millan, en un partit que completarà una gran tarda de bàsquet que abans presenta el partit entre l'equip masculí i l'Olivar Zaragoza de Lliga EBA. Atenció de tota manera perquè la temporada passada l'equip verd va guanyar al Millan per 62-66 en la segona fase de la lliga.

Serà la presentació oficial, a casa, del nou projecte de Jordi Vizcaíno que té per davant una complicada i, a la vegada, il·lusionant temporada a la Lliga Femenina-2 Estatal.

El Gress Platges Mataró es desplaça a Banyoles

Per la seva part l'altre equip femení de bàsquet, el Gress Platges Mataró, que va començar amb derrota la Copa Catalunya (58-70 davant el Lleida), visita la pista del Bencriada Banyoles el diumenge a les 17:45 hores. Aquest equip també va perdre en la jornada inaugural (73-64 a la pista del GEiEG) i les d'Àlex León intentaran estrenar el seu caseller de victòries.