El Gress Platges de Mataró comença amb derrota la Copa Catalunya

Va caure al Palau Josep Mora davant del Lleida

Bàsquet Gress Platges Mataró - Lleida

No va tenir un bon inici l'equip del Gress Platges Mataró a la Copa Catalunya de bàsquet. En el primer partit jugat al Palau Josep Mora les noies que prepara Àlex León van caure derrotades davant el Lleida, en un partit que va ser igualat però en el qual les mataronines es van enfonsar al final.

Els dos primers quarts van ser igualats, amb alternatives i màxim avantatge visitant de 4 punts (16-20) i local de 5 punts (30-25), però arribant-se al descans amb el marcador empatat a 32.

En el tercer quart l'equip lleidatà va tornar a agafar la iniciativa i l'equip groc ja va anar a remolc. Amb gran esforç va aconseguir posar-se a dos punts quan faltaven dos minuts, però va faltar encert en el llançament i les visitants van fer un parcial final de 0-10.

GRESS PLATGES MATARÓ 58-70 LLEIDA

GRESS PLATGES MATARÓ: Elworth (2), Cuní (2), Balmes (3), Murat, Doménech, Coll (7), Magriñà (13), Cobo (9), Molina (6), Martínez i Solé (17).
PARCIALS: 19-20, 13-12, 10-16, 16-22.