El Boet femení perd a Cerdanyola per un marge remuntable

L'equip de Jordi Vizcaíno va arreglar un partit en el qual va arribar a perdre de 19 punts

El passat dissabte l'equip femení del Mataró Parc Boet debutava en partit oficial aquest temporada en l'anada de l'eliminatòria prèvia de la Lliga Catalana LF-2. Va ser al Pavelló de Guiera davant el Cerdanyola del Vallès i va caure per 57-54.

Tot i la derrota el resultat es pot considerar satisfactori per tal com va anar el partit, i sembla remuntable el dissabte que ve al Pavelló Eusebi Millán (20:15 h), en una jornada que es preveu intensa, ja que abans d'aquest partit es viurà el primer partit de Lliga EBA de l'equip masculí davant l'Olivar de Saragossa.

180917Ba_CerdanyoalBoet

El partit del dissabte va ser dominat des de bon començament per les vallesanes, que manaven de 16 al descans (38-22). Després encara van arribar a tenir 19 punts d'avantatge a l'inici del tercer quart (43-24), aprofitant el desencert del Boet en els llançaments i el seu domini en el rebot. Però es va entonar Judy Jones (acabaria amb 13 punts i 12 rebots) i van reaccionar les de taronja, i al final del tercer el marcador s'havia situat en 49-38. En el darrer quart, amb Llobet i Massuet portant el pes ofensiu, van ajustar fins una diferència de tres punts, que ja s'hauria signat una estona abans.

És possible la remuntada per poder estar en la final a quatre del 29 i 30 de setembre al costat de Lima Horta, Segle XXI i Barça CBS.

CERDANYOLA 57-54 MATARÓ PARC BOET

MATARÓ PARC BOET: Jones (13), Gibert (6), Diao (4), Frommelt (2), Claret (2), Llobet (12), Ruano (6), Massuet (9), Timoner i Latorre.
PARCIALS: 17-13, 21-9, 11-16 i 8-16.