Gran victòria per aconseguir el lideratge en solitari de Copa Catalunya

El Mataró Parc Dori Dori Boet s’imposa clarament a la pista del Cerdanyola i s’assegura un bitllet per a la Final a Quatre

Bàsquet Boet Dori Dori - Cerdanyola

Partit de primer nivell el que tenia aquest passat dissabte el Mataró Parc Dori Dori Boet a la pista del co-líder, el Cerdanyola. S’hi jugaven mantenir el pols amb les vallesanes per aconseguir la primera posició. I tot i que van sortir millor les locals -amb un parcial de 8-2-, les de Jordi Vízcaino, poc a poc, van anar remuntant per fer-se amb la iniciativa del partit.

Al final del primer període ja dominaven per 10 a 12. Una diferència que es mantindria al llarg del segon quart, tot i el domini de les defenses i el desencert ofensiu durant el mateix. Al descans, la diferència era de 9 punts, 18 a 21.

A la segona part però, va ser quan vam veure el millor de les taronges que, tornant a trobar-se molt còmodes en atac van obrir forat fins escapar-se d’onze punts quan va acabar el quart, 32 a 43.

Judy Jones tornava a mostrar-e imparable, i les locals ja no van poder fer res per remuntar el marcador durant l’últim període. I per si no fos poc, les mataronines, a més a més, van aconseguir capgirar el basket average amb la seva rival.

L’alegria ja va ser completa al saber-se que la derrota de l’Hospitalet significava el bitllet per la Final a Quatre per al conjunt maresmenc, que ara ja només té 2 partits per disputar-se i assegurar-se la primera posició final.

Cerdanyola 44 – 57 Mataró Parc Dori Dori Boet

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (25), Gibert (9), Barbena (3), Graupera, Ruano (9) –cinc inicial-. Chacón, Solé, Massuet (1), Vallès, Girabal, Giménez (7) i Latorre (3).
Parcials: 10-12, 8-9, 14-22 i 12-14.