Donen la sorpresa davant del líder

El Gress Platges de Mataró s’imposa al Cardanyola en una gran segona part

Bàsquet Gress Mataró - Cerdanyola

Les noies que entrena Adrià Castejón rebien la complicada visita del líder del grup al Mora. A més a més, estaven obligades a vèncer si volien mantenir alguna opció remota de classificar-se per la final a quatre. Però el partit no va començar gaire bé.

El Cerdanyola es va mostrar superior al llarg del primer quart, finalitzant-lo 10 punts per sobre, amb un conjunt mataroní que no acabava de trobar solucions ofensives. Al següent període, el rendiment va millorar, però la diferència va augmentar fins als 12 punts a l’arribar el descans.

Bàsquet Gress Mataró - Cerdanyola

A la represa, les mataronines semblaven unes altres. Molt incisives en atac i intenses en defensa, van capgirar el partit com un mitjó. A més a més, a poc a poc s’anaven aproximant al marcador.

A l’últim quart, la diferència cada cop era més petita fins arribar-se a un final de cara o creu que, les maresmenques, van saber portar a la perfecció i sorprendre al líder de la categoria. A més a més, amb la victòria mantenen les esperances encara vives, tot i que continuen sent molt remotes, d’aconseguir la classificació per la final a quatre.

Gress Platges de Mataró 54 – 53 Cerdanyola

Gress Platges de Mataró: Cuní (6), Balmes (4), Coll (8), Magriña (12), Cobo (7), del Moral (11), Portillo, Milla i Murat (6). 20 de 50 en tirs de 2, 4 de 18 en tirs de 3 i 2 de 7 en tirs lliures.
Parcial: 8-18, 13-15, 17-10 i 16-10

 

Més imatges del partit / Daniel Ferrer

Bàsquet Gress Mataró - Cerdanyola

Bàsquet Gress Mataró - Cerdanyola

Bàsquet Gress Mataró - Cerdanyola