Tornen a dalt gràcies a un triomf treballat

Una Judy Jones pletòrica dóna el triomf al Mataró Parc Dori Dori Boet davant del GEiEG

Bàsquet Boet Dori Dori - GEIEG

Després de la derrota contra el Cerdanyola al Mora la setmana anterior, el Mataró Parc Dori Dori Boet buscava recuperar el camí de la victòria, un altre cop a casa, aquest cop davant el GEiEG gironí.

Les de Jordi Vizcaíno van començar molt bé el partit, sent superiors en els dos costats de la pista. Encertades en atac i intenses en defensa, el primer període finalitzaria 21 a 11 i semblava que el partit seria còmode per a les mataronines.

Al segon quart, però, l’encert en atac va baixar i va permetre al conjunt rival recuperar-se mínimament, tot i que la diferència al descans encara era força considerable, amb el marcador reflectint el 33 a 25.

A la represa, el partit continuava pecant de poc encert per part dels dos equips, tot i que les mataronines, sota la batuta, novament, d’una Judy Jones incommensurable –autora de 27 punts i 41 de valoració- ben acompanyada d’un molt efectiva Olga Ruano, retornava als 10 punts de diferència al final del tercer període, 46 a 36.

A l’últim període, el conjunt gironí va aconseguir acostar-se lleugerament al marcador, però la qualitat de les mataronines va permetre sumar la victòria i tornar a empatar a la primera posició del grup.

Mataró Parc Dori Dori Boet 63 – 58 GEiEG

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (27), Latorre, Gibert (1), Chacón (1), Barbena, Graupera (3), Solé (2), Ruano (19), Massuet (3) i Jiménez (7). 16 de 33 en tirs de 2, 3 de 16 en tirs de 3 i 22 de 31 en tirs lliures.
Parcials: 21-11, 12-14, 13-11 i 17-22.