El Cerdanyola trenca la bona ratxa

El Mataró Parc Dori Dori Boet cau al Millán en un partit molt ajustat davant d’un dels favorits del grup

Bàsquet Boet Dori Dori - Cerdanyola

Després de guanyar el Basket Almeda, les noies de Jordi Vizcaino s’enfrontaven a casa contra el Cerdanyola, l’equip que havia finalitzat coma  líder del grup 1 amb l’opció de poder començar a treure distància en les primeres posicions del grup. Però el partit, des del minut 1, ja es va veure que no seria gens fàcil.

Amb un rival molt ben situat a la pista i gran encert ofensiu, el primer quart, d’alta anotació, va finalitzar 21 a 22.

La dificultat augmentaria al segon quart, quan la defensa de les visitants aconseguiria anul·lar l’atac mataroní, capaç d’anotar només 9 punts en tot el període i que va provocar que, al descans, la diferència augmentés fins als 8 punts, 30 a 38.

A la represa, el partit seguiria molt igualat, però les vallesanes aconseguien mantenir a ratlla els intents de les taronges de remuntar el partit i, d’aquesta manera, s’arribava al final del tercer període amb 9 punts de diferència i una remuntada molt difícil per davant.

A l’últim període, per això, les mataronines van millorar molt la seva defensa, que fins al moment havia estat més aviat discreta i, poc a poc, de la mà de Jones i Jiménez es van anar apropant al marcador. Al final però, el conjunt visitant va fer valdre la diferència al marcador i va aconseguir aguantar les envestides locals per poder aconseguir la victòria per 62 a 66.

Mataró Parc Dori Dori Boet 62 – 66 Cerdanyola

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (20), Latorre, Gibert (9), Chacón (4), Barbena, Graupera, Soler (4), Ruano (9), Massuet, Vallès, Girabal i Jiménez (16). 14 de 34 en tirs de 2, 4 de 22 en tirs de 3 i 22 de 29 en tirs lliures.
Parcials: 21-22, 9-16, 16-17 i 16-11.