Tornen a caure contra el cuer

El Mataró Parc Boet va veure com el Roser, que ja els havia guanyat al Millán, tornava a endur-se el partit

Bàsquet Mataró Parc Boet - Roser

Després de dues derrotes consecutives, els nois d’Alberto Peña volien recuperar el camí de la victòria derrotant el Roser, el cuer del grup, a domicili i qui ja havia sorprès als taronges al Millán, però el partit ja no va començar gaire bé per als mataronins, que es van veure al final del primer quart a remolc al marcador, 21 a 16.

Al segon període l’enfrontament es va igualar, però els maresmencs no eren capaços de capgirar el marcador, arribant al descans només quatre punts per sota, 43 a 39, amb encara tot per decidir.

A la represa, es va veure un calc del segon període, amb anotació alta i molt igualat, amb un inspirat Marc Rubio i un sempre eficient Faronte Drakeford, que portaven la iniciativa anotadora del conjunt visitant. Al final del període, 67 a 64, i un final completament obert.

Però a l’últim quart, la defensa local, molt més necessitada de la victòria va arribar a un nivell que no ho havia fet fins el moment, aconseguint anul·lar l’atac del Boet que, fins al moment, havia estat molt efectiu, i provocant una nova derrota, la tercera consecutiva, que complica lleugerament la situació dels mataronins a la taula.

Roser 92 – Mataró Parc Boet 78

Mataró Parc Boet: Drakeford (19), Hermoso (5), Naharro (3), Franch, Corella (6), Mañes (17), Rubio (28) i Forcada (20). 18 de 36 en tirs de 2, 10 de 24 en tirs de 3 i 12 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 21-16, 22-23, 24-25 i 25-14.