Nova exhibició al Mora

El Mataró Feimat passa per sobre el Cerdanyola i s’afiança a la zona mitja de la classificació

Bàsquet Mataró Feimat - Cerdanyola

Els nois de Charly Giralt rebien la visita del Cerdanyola, el cuer del seu grup a lliga EBA, un enfrontament que convenia resoldre positivament si no es volien tornar a complicar la classificació a lliga EBA.

Malgrat tot, la primera part va ser força igualada, sempre amb el conjunt mataroní lleugerament per davant al marcador, com demostra el marcador de 24 a 19 al final del primer quart.

Al segon període el ritme anotador es va reduir força per part dels dos equips, de tota manera, els grocs van seguir augmentant la diferencia a poc a poc, fins arribar vuit punts per sobre al descans, 37 a 29.

A la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, amb un conjunt maresmenc lleugerament superior però que, cada cop, anava obrint més diferència al marcador gràcies a un joc interior molt poderós, entre l’anotació de David Romero i la contundència al rebot de Fran Cabrera. Al final del període, el marcador ja reflectia un 60 a 47, i amb la victòria molt ben encaminada.

Però encara faltava l’últim quart per disputar-se i on va arribar el parcial més contundent dels mataronins, molt superiors en tots els aspectes de joc van passar per sobre del seu rival aconseguint una important victòria que cada cop els apropa més a la permanència matemàtica.

Mataró Feimat 87 – 56 Cerdanyola

Mataró Feimat: Diallo (10), Solé (12), Guallar (7), Serratacó (7), Cabrera (13), Rodríguez, Ventura (2), Viñallonga (3), Ariño (5), Romero (20), Espiga (8) i Tardio. 26 de 44 en tirs de 2, 7 de 24 en tirs de 3 i 14 de 25 en tirs lliures.
Parcials: 24-19, 13-10, 23-18 i 27-9.