S’estrenen amb victòria i lideratge

El Mataró Parc Boet guanya a la pista de l’Almeda, un dels favorits, a l’estrena de la fase d’ascens

Basket Almeda Mataró - Parc Dori Dori Boet

Després d’acabar la primera fase com un coet, les noies que entrena Jordi Vizcaino s’estrenaven a la segona fase visitant la pista del Basket Almeda, un dels equips favorits per classificar-se per la final a quatre d’ascens a Lliga Femenina 2, i les mataronines no podien començar millor aquesta segona fase.

El partit, però, no va ser gens fàcil, amb una primera part molt igualada, on cap dels dos equips era capaç d’escapar-se en el marcador. Com a mostra, al descans el partit pràcticament estava empatat, amb lleugera diferència mataronina d’un sol punt, 24 a 25.

A la represa, les taronges van trobar el punt ofensiu, aconseguint anotar amb molt més facilitat. Poc a poc van obrir un petit forat en el marcador, que considerant com de difícil estava sent anotar fins el moment, no semblava tan petit, deixant el marcador 40 a 46.

I a l’últim període les defenses es van tornar a imposar als atacs, i les mataronines van saber controlar el marcador i emportar-se una victòria que fa que s’emportin el lideratge -empatades amb el Viladecans- després de la primera jornada de la segona fase.

Basket Almeda 49 – 57 Mataró Parc Dori Dori Boet

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (16), Gibert (10), Chacón (5), Barbena, Graupera (7), Solé, Rovira, Ruano (5), Massuet (3), Giménez (11) i Latorre. 12 de 33 en tirs de 2, 5 de 12 en tirs de 3 i 18 de 31 en tirs lliures.
Parcials: 13-14, 11-11, 16-21 i 9-11.