No poden amb un dels millors equips de la categoria

El Mataró Feimat, tot i un gran inici, es veu superat per el Pardinyes Lleida

Pardinyes Lleida Mataró Feimat

Després de les dues victòries consecutives, el Mataró Feimat tenia un partit molt complicat a la pista d’un dels millors equips de la categoria, el Pardinyes Lleida, i la sortida no va poder ser millor. Els de Charly Giralt es van trobar molt còmodes en atac i defensant molt bé el seu rival, finalitzant el quart dominant per 15 a 27.

Però poc més va durar l’alegria mataronina, que va veure com al segon quart, els locals reaccionaven i retallaven la diferència fins a situar-se al capdavant en el marcador, marxant al descans amb el marcador en 41 a 37.

A la represa, l’atac mataroní continuava sense trobar-se, circumstància que va aprofitar el conjunt de la Terra Ferma per anar augmentant la diferència, arribant al final del tercer període dominant d’11 punts, 60 a 49, fent molt complicada la possible sorpresa visitant.

De fet, a l’últim període, el conjunt local en va tenir prou en controlar els intents de remuntada visitants per fer-se amb el partit sense més ensurts.

Pardinyes Lleida 78 – 65 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Diallo (15), Guallar, Serratacó (6), Cabrera (7), Rodríguez, Ventura, Viñallonga (2), Solé (10), Ariño (7), Romero (15), Espiga (3) i Tardio. 19 de 36 en tirs de 2, 5 de 21 en tirs de 3 i 12 de 16 en tirs lliures.
Parcials: 15-27, 26-10, 19-12 i 18-16.