L’últim quart condemna el Mataró Parc Boet

El Sant Josep es pren la revenja de la temporada passada i supera als taronges a l’Eusebi Millan

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Josep de Badalona

Aquest cap de setmana l’Eusebi Millan va viure la reedició d’un dels enfrontaments més repetits de la temporada passada entre el Mataró Parc Boet i el Sant Josep de Badalona, dos rivals que van assolir l’ascens de Copa Catalunya a lliga EBA.

El partit va començar bé les aspiracions dels taronges, molt encertats en atac, obrien una diferència d’11 punts al finalitzar el primer quart, 29 a 18.

Però poc a poc, el conjunt visitant va anar reaccionant, igualant el marcador, davant d’un conjunt mataroní incapaç d’aturar a Gerard Blat. Així doncs, al descans la diferència mataronina ja només era de 6 punts, 50 a 44.

A la represa, el partit continuava molt igualat, sense que cap dels dos equips s’imposés a l’altre i, d’aquesta manera s’arribava al final del tercer quart 71 a 66, amb tot per decidir-se.

Però a l’últim període, els d’Alberto Peña van veure com el seu rival ajustava molt bé la defensa, evitant qualsevol anotació còmode, mentre que Blat seguia amb el seu xou d’anotació, arribant a anotar 42 punts i aconseguint la victòria per al seu equip.

Mataró Parc Boet 85 – 96 Sant Josep

Mataró Parc Boet: Vázquez, Drakeford (12), Hermoso (3), Franch (8), Corella (14), Duran, Rubio (30), Mañes (18) i Forcada. 16 de 27 en tirs de 2, 11 de 23 en tirs de 3 i 20 de 28 en tirs lliures.
Parcials: 29-18, 21-26, 21-22 i 14-30.

Més imatges de l'enfrontament. Fotos: Daniel Ferrer