Cauen tot i començar bé

El Mataró Parc Boet s’enfonsa i cau a Barberà després d’haver començat amb un bon primer quart

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barberà

Després de la victòria al derbi davant de l’Arenys, el Mataró Parc Boet buscava seguir amb la dinàmica positiva aconseguint una victòria a Barberà, però el partit, tot i que de bon principi semblava que començava bé, no va acabar de la manera que haguessin volgut els d’Alberto Peña.

Un parcial de sortida d’11 a 19 al primer quart semblava que feia presagiar un partit plàcid del conjunt taronja, però res més lluny de la realitat, i al segon període la resposta local va ser contundent, eixugant tota la diferència i marxant al descans amb un mínim avantatge d’1 punt, 35 a 34.

A la segona part, tot i la igualtat del partit, els locals van saber jugar millor els moments claus i, poc a poc, anaven aconseguint una lleugera diferència –5 punts al final del tercer quart, 52-47- que, forçava als mataronins a jugar més al límit.

A l’últim quart, els intents de remuntada visitant no van ser exitosos, davant d’un Barberà que va saber jugar bé amb la pressió dels mataronins.

Barberà 76 – 67 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vàzquez, Drakeford (11), Hermoso (6), Naharro (11), Franch (3), Corella (17), Mañes (16), Rubio i Forcada (3). 15 de 26 en tirs de 2, 10 de 34 en tirs de 3 i 7 d’11 en tirs lliures.
Parcials: 11-19, 24-15, 17-13 i 24-20.