Passen per sobre el Valls

El Mataró Feimat s’exhibeix davant d’un dels millors equips de la lliga

Bàsquet Mataró Feimat - Valls

La setmana passada el conjunt que dirigeix Charly Giralt va trencar la ratxa de derrotes que acumulava, i aquesta setmana, al Mora, tenia un repte davant d’un dels millors equips de la categoria, el Valls, que abans del partit ocupava la tercera posició a la taula.

I els grocs van jugar un dels millors partits de l’any i, des de bon principi, es van imposar clarament al seu rival, amb una gran defensa i un atac solvent que no donava opció al rival, finalitzant el primer quart 24 a 13.

Sense reacció visitant al segon període, els mataronins van seguir augmentant la diferència, fins al 45 a 29 amb el que s’arribava al descans que semblava ser pràcticament definitiu de cara al resultat final.

A la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica amb la que va començar, un Mataró molt superior que només feia que augmentar la diferència, sota el lideratge del millor Cabrera –amb 24 punts i 39 de valoració- de l’any, ben secundat per Serratacó, Romero i Diallo. Al final del tercer quart el marcador era de 72 a 42. Una autèntica exhibició.

Amb el partit sentenciat, l’últim quart va servir per donar minuts als menys habituals, però de tota manera, els maresmencs van seguir sent superiors, finalitzant el partit amb un més que contundent, 90 a 56.

Mataró Feimat 90 – 56 Valls

Mataró Feimat: Diallo (12), Solé (7), Guallar (7), Serratacó (15), Cabrera (24), Rodríguez, Ventura (5), Viñallonga, Ariño (4), Romero (16), Espiga i Tardio. 32 de 43 en tirs de 2, 5 de 22 en tirs de 3, 11 de 15 en tirs lliures.
Parcials: 24-13, 21-16, 27-13 i 18-14.