El show de Drakeford

El pivot americà lidera el Mataró Parc Boet a la victòria al derbi davant l’Arenys amb 54 punts de valoració

Bàsquet Mataró Parc Boet - Arenys

Aquest cap de setmana es jugava un nou derbi maresmenc a l’Eusebi Millán, aquest cop entre el Mataró Parc Boet i l’Arenys Bàsquet. Els arenyencs arribaven en millor dinàmica, però el que no esperaven era l’eclosió absoluta del jugador més ben valorat del grup, el pivot americà, Devon Drakeford, que va acabar el partit amb 33 punts i 15 rebots.

Un partit igualat des de bon principi, amb petits parcials per cadascun dels equips, però sense mai aconseguir obrir un gran forat. Al final del primer quart, el marcador era de 19 a 21, i al descans, la diferència de 2 punts per als visitants es mantenia, 37 a 39.

A la represa, els mataronins van aconseguir el seu millor parcial, i aconseguint les màxima diferència fins el moment, malgrat que al final del tercer quart, quedava clar que el partit encara no estava ni molt menys decidit, 56 a 53.

Però a l’últim quart, el poder interior de Drakeford, sumat a la seva capacitat defensiva i a les seves vàries recuperacions van servir perquè el conjunt d’Alberto Peña aconseguís la victòria i torni a mirar cap a la part alta de la taula. A més a més, l’actuació de Drakeford li va valdre per aconseguir el rècord de valoració d’un jugador d’un conjunt català a lliga EBA, amb 54 punts.

Mataró Parc Boet 70 – 68 Arenys Bàsquet

Mataró Parc Boet: Drakeford (33), Canals. Hermoso (13), Naharro, Franch (7), Corella (2), Rubio (5) i Mañes (10). 26 de 42 en tirs de 2, 3 de 17 en tirs de 3 i 9 de 13en tirs lliures.
Parcials: 19-21, 18-18, 19-14 i 14-15.